Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2021, 23:49

Iheanačo zakazao duel sa Čelsijem: Lester u prvom finalu FA kupa od 1969. godine

Lisice minimalnom pobedom (1:0) savladale Sautempton

Golom Kelečija Iheanača u 55. minutu Lester je stigao do pobede nad Sautemptonom i plasirao se u prvo finale FA kupa od daleke 1969. godine.

Lisice su do gola vrednog naredne faze stigli zahvaljujući pogotku nigerijskog ofanzivca čiji je prvi udarac na asistenciju Džejmija Vardija sa levog boka izblokiran međutim iz popravnog pokušaja bio je znatno preciziniji i stigao do 15. gola ove sezone u svim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << takmičenjima.

Nominalnim gostima na Vembliju večeras će ostatižal za prilikom koju nije iskoristio Dialo u 64. minutu i eventualno zakomplikovao posao izabranicima brendona Rodžersa koji su do vodećeg gola mogli da stignu i ranije iz šanse koju je imali Vardi u 34. minutu.

Slavlje Lestera u 77. minutu mogao je da overi Medison, ali je iz odlične pozicije šutirao preko prečke. Ipak, minimalno vođstvo Lisice su održale do poslednjeg sudijskog zvižduka i tako zakazale finale protiv Čelsija za 15. maj.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.