Igudala utišao Toronto za izjednačenje!

Izvor: Mondo, 03.Jun.2019, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igudala "utišao" Toronto za izjednačenje!

Nekadašnji MVP finala pogodio je ključnu trojku nakon koje je zaustavljena očajna serija Golden Stejta, verovatno prouzrokovana i povredom do tada najboljeg pojedinca meča Kleja Tompsona.

Golden Stejt se ne vraća praznih ruku u Ouklend!

Voriorsi su napravili "brejk" (1:1 u seriji) pred oko 20.000 bučnih navijača u "Skotija bank" areni, među kojima je naravno bio incidentni Drejk kao i bivši predsednik Obama, čak iako su u poslednjoj deonici ostali bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << povređenog Tompsona, dok je i ovaj meč propustio Durent.

Kerov tim je napravio "dobru zalihu" tokom treće četvrtine, nakon što je preokrenuo "+13" Toronta, a ključne poene na kraju meča dao je Andre Igudala.

Čovek koji obožava da igra finala, i koji je bio MVP 2015. godine, pogodio je trojku na sedam sekundi do kraja za "odbijanje" Toronta u zaletu, nakon što su Voriorsi bili u očajnoj seriji i nisu se upisali na semafor više od pet i po minuta...

Endrju Bogut je na 5:39 atraktivno posle "alej-upa" zakucao loptu u koš Toronta (106:94), da bi sve do pomenutih poena Andrea Igudale gosti bili u košgeterskoj krizi.

TORONTO - GOLDEN STEJT 104:109 (27:26, 32:28, 21:34, 24:21)

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.