Iguain u Juventusu

Izvor: TV Arena Sport, 23.Jul.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain u Juventusu

Kako prenosi italijansko izdanje "Skaj sporta", Gonsalo Iguain prešao je iz Napolija u Juventus za otkupnu klauzulu od 95 miliona evra.

Kako se navodi, on je u petak uveče obavio lekarske preglede i potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 7.5 miliona evra po sezoni.

Argentinac je peto pojačanje do sada. Masimilijano Alegri je pre njega u tim uvrstio Dani Alveša, Miralem Pjanića, Medi Benatija i Marka Pjacu.

Iguain je karijeru je počeo u River Plejtu, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sedam godina je igrao za Real Madrid i postigao 121 gol, dok je u Napoliju za svega tri dao 91, prošle 38.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.