Iguain se povredio na Kapriju kad je pao sa jahte!

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain se povredio na Kapriju kad je pao sa jahte!

Gonzalo Iguain je najveće pojačanje Napolija za ovu sezonu. Argentinac je došao u Kampanju za čitavih 37 miliona evra.
Nije mu dugo trebalo da se odluči na posetu mondenskom ostrvu preko puta Napulja – Kaprija, ali ga svakako neće pamtiti po dobru.
Iguain se okliznuo i pao sa stene tokom izleta na ostrvu Kapri, preneli su italijanski mediji. Argentinac je prebačen u bolnicu Kapilupi pošto se okliznuo sa stene i posekao levi obraz i čelo, a lekari su mu sanirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << povrede sa ukupno 10 kopči.
Kako prenose mediji, pretpostavlja se da se Iguain silazeći sa broda na stenu okliznuo i pao na lice. Argentincu je iz predostrožnosti stavljena i medicinska kragna. Očevici tvrde da je odlično prošao. I dodaju da je na jahti bio sa dve lepotice.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bizarna povreda Iguaina

Izvor: Sportal.rs, 26.Avg.2013

Fudbaler Napolija Gonzalo Iguain prebačen je u bolnicu zbog povreda koje je zadobio kada se okliznuo i pao sa stene tokom izleta na ostrvu Kapri, preneli su italijanski mediji.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.