Iguain ponovo na Ostrvu?

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 22:17

Iguain ponovo na Ostrvu?

Argentinac izvesno napušta Torino.

Serija A se vraća na male ekrane, danas smo dobili i zvanični program utakmica koje sa nestrpljenjem čekamo. Juventus je na vrhu sa 63 osvojena boda, Lacio ima jedan manje dok je Inter sa utakmicom manje na 54 bodova.

"Bjankoneri" gledaju kako da rekonstruišu vezni red, svakog dana imamo spekulacije oko povratka Pogbe i dolaska mladog Tonalija dok bi Miralem Pjanić mogao da se okuša u Primeri na "Nou Kampu".

Pored veznog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dela, jasno da će se nešto menjati u napadu gde su jedino Dibala i Kristijano Ronaldo sigurni. Gonzalo Iguain je imao solidan učinak ove sezone, Argentinac je postigao osam golova i dodao osam asistencija na 34 utakmice, ali deluje da će se iskusni napadač još jednom oprostiti od Torina.

Spekuliše se da Juventus skautuje mladog Kaia Žoržea iz Santosa, tu su još neka iskusnija imena poput Raula Himeneza iz Vulverhemptona. "Vukove" pominje španska Marka kao i naredna destinacija Gonzala Iguaina ukoliko pomenuti Himenez napusti "Molino" stadion.

Pored "bjankonera" za Himeneza su zainteresovani i velikani iz PL, ali i Atletiko Madrid koji u njemu vidi odličnu zamenu za Dijega Koštu. Iguain zarađuje oko sedam miliona evra godišnje, jasno da mu u njegovoj 33-ćoj godini samo klub sa Ostrva to može ponuditi.

Podsetimo Pipita je nastupao već u PL u Čelsiju kao pozajmljeni igrač Milana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.