Iguain pobesneo, morao da reaguje i Ronaldo - evo šta mu je rekao!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain pobesneo, morao da reaguje i Ronaldo - evo šta mu je rekao!

Argentinac bio vidno uznemiren.

Juventus je večeras u velikom derbiju protiv Milana slavio na San Siru sa 2:0, a apsolutni tragičar meča bio je Gonzalo Iguain.

Bivši napadač "Bjankonera" imao je motiv više da se dokaže protiv prvaka Italije, ali sve je krenulo loše kada je promašio penal u prvom delu meča.

U nastavku je dobio i crveni karton što ga je dodatno razbesnelo.

Tu se našao i Kristijano Ronaldo koji je nakon meča otkrio šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je rekao Argentincu.

"Odakle znam italijanski? Naučio sam ga za šest meseci (smeh). Veoma sam srećan zbog pogotka, naročito jer je došao protiv teškog rivala."

"Srećan sam što mogu da pomognem ekipi, kao i Iguainu. Rekao sam mu da ne preteruje u reakciji jer bi mogao da bude kažnjen drastično. Ne zaslužuje nikakvu kaznu, nije uradio ništa", smatra Portugalac.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.