Iguain: Ne znam gde ću, ali idem

Izvor: B92, 03.Jun.2013, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain: Ne znam gde ću, ali idem

Napadač Real Madrida Gonsalo Iguain potvrdio je da želi da napusti Santjago Bernabeu u narednom prelaznom roku.

Već nekoliko nedelja spekuliše se da bi Argentinac karijeru trebalo da nastavi u torinskom Juventusu.

"Nisam odlučio gde ću da idem, ali klub već zna da želim da idem. Osećam da je moje vreme ovde isteklo, želim promenu", rekao je Iguain, koji je bio kapiten Reala na poslednjem meču sezone.

Iguain je od 2006. godine u Realu za koji je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 266 utakmica, postigao 122, a namestio 46 golova. U protekloj sezoni je na 44 utakmice postigao 19 golova uz 9 asistencija.

"Ovim sedam godina su bile intenzivne, težke. Dobro sam razmislio pre nego što sam doneo ovu odluku. Teško je, ali želim u novi klub, želim nove izazove. Nije to zbog zvižduka, prvi put sam ih čuo protiv Borusije Dortmund. Ovo je zbog drugih stvari o kojima ne želim da pričam", rekao je Iguain, 11. strelac u istoriji Real Madrida.

Argentinac je istakao da je želeo da ide još prošle godine, ali da su ga Žoze Murinjo i saigrači ubedili da ostane. Iguain je priznao da postoji ponuda Juventusa, ali i još nekoliko klubova, ali da ne zna gde će nastaviti karijeru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.