Igrao 12 puta za Srbiju, sada je ispao iz Cvajte i slobodan je igrač!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrao 12 puta za Srbiju, sada je ispao iz Cvajte i slobodan je igrač!

Nekadašnji reprezentativac Srbije moraće da promeni klub.

Sećate se Aleksandra Ignjovskog?

Fudbaler rođen u Pančevu koji je prošao sve mlađe kategorije OFK Beograda je igrao čak 12 puta za reprezentaciju Srbije dok je branio boje ekipa koje se takmiče u Bundesligi (Verder, Ajntraht i Frajburg), ali je njegova karijera krenula silaznom putanjom nakon Frajburga, pa je potpisao za tim koji se takmiči u Cvajti, Magdeburg.

Ipak, nakon katastrofalne sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegov tim je ispao, a Aleksandar Ignjovski je prema ugovoru sada slobodan u izboru nove sredine.

I dalje je mlad, ima 28 godina, nadamo se da će karijera ovom neumornom vezisti krenuti na bolje nakon ove sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠANSA ZA CRVENO-BELE: Reprezentativac Srbije postao SLOBODAN igrač, bira novu sredinu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019

Bio je veliki potencijal...Aleksandar Ignjovski, bivši reprezentativac Srbije, postao je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor u Magdeburgu, gde je proveo poslednju sezonu. On je karijeru započeo u OFK Beogradu, a fudbalsko ime je gradio u Bundesligi. Ignjovski je 12 puta nosio dres reprezetacije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.