Igračima AEK-a milion evra ako prođu u osminu finala LE, a ako ne....

Izvor: MozzartSport.com, 25.Dec.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igračima AEK-a milion evra ako prođu u osminu finala LE, a ako ne....

Vlasnik kluba iz Atine zna kako da motiviše igrače za duel sa kijevskim Dinamom u Ligi Evrope

Gazda AEK-a, Dimitris Melisanidis predložio je svojim igračima paklen plan. Prebogati Grk se dogovorio sa igračima i stručnim štabom da im, ukoliko prođu u osminu finala Lige Evrope uplati čak miliona evra!

Ali postoji kvaka... Naime, Melisanidis je ekipu već častio sa 300.000 evra za ulazak u pleju-of LE, a sada je dogovor pao da ukoliko ne prođu kijevski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dinamo i ne uđu u osminu finala drugog po važnosti kontinentalnog klupskog takmičenja moraju da mu vrate ono što im je dao. Dakle ili -ili. Da sve bude još zanimljivije ekipa je pristala na ovaj ludi dogovor.

Samo zbog ovog podatka biće zanimljivo gledati duele sa ukrajinskim gigantom koji su zakazani sa 15. i 22. februar.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.