Igrači protiv Manćinija

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači protiv Manćinija

Fudbaleri engleskog premijerligaša Mančester Sitija sve teže sarađuju sa italijanskim stručnjakom Robertom Manćinijem i nadaju se njegovom što skorijem odlasku sa klupe tog tima, objavio je britanski tabloid „San”.
Novinar Sana tvrdi da je nakon poraza u duelima sa Arsenalom (3:0) i Vulverhemptonom (2:1) atmosfera u ekipi sve lošija i da igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << smatraju da je Manćini najveći krivac za takvu situaciju.
-U svlačionici vlada potpuni haos. Ni jedan igrač ne razume Manćinija, ne poštuju ga i zato se raspao timski duh. Fudbaleri žele da on što pre ode-otkrio je neimenovani izvor „Sana”.
O lošoj atmosferi u Mančester Sitiju svedoče i sukobi igrača na poslednja dva prvenstvena meča. Po završetku susreta sa Arsnalom Jaje Ture i Džejms Milner pokoškali su se u tunelu, dok su se na meču sa Vulverhemtonom sukobili Emanuel Adebajor i Vinsent Kompani.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IGRAČI SITIJA SE UJEDINILI PROTIV MANĆINIJA

Izvor: Kurir, 01.Nov.2010

MANČESTER - Fudbaleri engleskog premijerligaša Mančester Sitija sve teže sarađuju sa italijanskim stručnjakom Robertom Manćinijem i nadaju se njegovom što skorijem odlasku sa klupe tog tima, objavio je danas britanski tabloid "San"...Novinar Sana tvrdi da je nakon poraza u duelima sa Arsenalom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.