Igrači i stručni štab Gremija jedva izbegli linč u Čileu (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači i stručni štab Gremija jedva izbegli linč u Čileu (VIDEO)

Kad proključa latinska krv, čuvaj se ko može! To su na delu pokazali igrači i navijači čileanske ekipe Uačipato.
Nakon remija na svom terenu u poslednjem kolu Grupe 8 Kupa Libertadores protiv brazilskog Gremija, gosti su morali da spašavaju živu glavu.
Nakon što je sudija označio kraj meča, u kome je domaćin u 90. minutu došao do boda (1:1), ali nedovoljnog za plasman u osminu finala, došlo je do jurnjave za fudbalerima i stručnim štabom Gremija.
Posebno je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << upečatljiva scena kada je trener brazilske ekipe i reprezentacije, Vanderlej Luksemburgo uhvatio sprint preko celog terena do tunela koji vodi u svlačionicu, a ništa manje nisu bili uplašeni ni fudbaleri iz Porto Alegrea, koji su samo pukom srećom izbegli linč.

Ako im je za utehu, pogodak kojim su prošli u plej–of Kupa Libertadores, bio je pravo remek–delo nekadašnjeg igrača Bajera iz Leverkuzena, Bajerna i Real Madrida, Ze’Roberta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dida, Elano i Ze Roberto umalo da dožive linč protiv Čileanaca! /video/

Izvor: Blic, 19.Apr.2013

Jedna od najjačih ekipa Južne Amerike, brazilski Gremio prošao je u nokaut fazu Kope Libertadores pošto je u poslednjem meču grupne faze odigrao nerešeno 1:1 sa čileanskim Huačipatom...Važnije od ove informacije je da su fudbaleri Gremija umalo doživeli linč na terenu po završetku meča pošto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.