Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021, 23:15

Igra štopera, a deli lopte kao "desetka": Krivcov preko Šerifovog Arbolede za vođstvo Šahtjora (VIDEO)

Fernando lepim golom doneo vođstvo Ukrajincima protiv gostiju iz Moldavije

Duel Šahtjora i Šerifa nema takmičarski značaj, ali žele igrači ukrajinskog predstavnika da se revanširaju gostima iz Moldavije za poraz na startu Lige šampiona koji je u značajnoj meri uticao da ostanu bez trećeg mesta i proleća u Ligi Evrope.

U prvom kolu grupne faze rival Crvene zvezde iz kvalifikacija slavio je na svom terenu 2:0, međutim, sada gubi posle prvog poluvremena. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Strelac je jedinog gola u dosadašnjem toku meča je Brazilac Fernando u 42. minutu. Majstorski ga je proigrao štoper Sergej Krivcov, ali doprinela je i slaba reakcija Šerifovog defanzivca Danila Arbolede. Kolumbijac se, inače, dovodio u vezu baš sa Crvenom zvezdom, protiv koje je igrao u avgustu, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.