Igokea u Novom Mestu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2015, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea u Novom Mestu

Košarkaši Igokee u 17. kolu regionalne ABA lige večeras (17) gostuju u Novom Mestu, gdje ih dočekuje Krka.

U prvom ovosezonskom duelu u Laktašima Igokea je slavila rezultatom 66:53. Igokea putuje na duel u Novo Mesto s nadom da se izjednači po broju pobjeda s ekipom Krke.

"Prije svega očekujem da ispravimo greške koje smo imali u utakmici protiv Solnoka i to je prva stvar na koju ćemo biti fokusirani. Svjesni smo da idemo u goste izuzetno kvalitetnoj ekipi, koja igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << čvrsto posebno na domaćem parketu", kazao je Đorđe Drenovac, košarkaš Igokee.

Iz ABA lige u petak je stigla informacija da se košarkaši Levskog neće pojaviti u subotu u Podgorici na utakmici i ta utakmica će biti registrovana pobjedom Podgoričana 20:0. Bugarskom šampionu će takođe biti oduzet jedan bod, pošto je to već drugi zahtjev koji je tim iz Sofije uputio za odlaganje nekog meča.

Ostali parovi 17. kola, večeras: Partizan - Olimpija (21), subota: Metalac - Cedevita (17), Mega Leks - C. zvezda (19), nedjelja: Zadar - Cibona (20.30).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ABA: Igokea gostuje ekipi Krke

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2015

Košarkaši Igokee sastaju se od 17 časova, u Novom Mestu kod ekipe Krke u okviru 17. kola ABA lige...Tim Željka Lukajića trenutno je pretposljednji na tabeli regioanlnog takmičenja sa učinkom od pet pobjeda i 11 poraza. Šampion Bosne i Hercegovine, otputovao je u Novo Mesto nakon poraza od Solnoka...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.