Igokea se pohvalila – dovela reprezentativca Srbije

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 14:37

Igokea se pohvalila – dovela reprezentativca Srbije

Bek Marko Jeremić je novi igrač kluba iz Aleksandrovca.

Nekadašnji šuter FMP Železnika stiže iz redova Cedevita Olimpije za koju je igrao u prethodnoj sezoni. Prethodno je branio boje Mornara.

Ostaće u ABA ligi, ali i ove sezone na drugoj lokaciji.

"Marko Jeremić je novi član Igokea m:tel porodice. Jeremić igra na poziciji beka nastupao za novosadsku Vojvodinu u Drugoj ligi Srbije, da bi za sezonu 2014/15. prešao u gradskog rivala, Vojvodinu Srbijagas. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sezonu 2015/16. je proveo u ekipi Mladosti iz Mrkonjić Grada. U oktobru 2016. se priključio ekipi Napretka iz Kruševca. Bio je najbolji strelac Napretka tokom takmičarske 2016/17. u Košarkaškoj ligi Srbije. U septembru 2017. je potpisao ugovor sa FMP-om. Tri sezone je nastupao za ekipu FMP-a da bi u junu 2020. prešao u Mornar iz Bara. Dvije godine kasnije je potpisao za Cedevitu Olimpiju odakle i stiže u Laktaše. Za seniorsku reprezentaciju Srbije je debitovao tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine", piše u objavi Igokee.

Jeremić je četvrto pojačanje kluba ovog leta.

Pre njega stigli su Zoran Nikolić iz Budućnosti, Edin Atić, povratnik, i on je stigao iz redova podgoričkog tima, a pre njih ekipi se priključio i Amerikanac Stefan Mudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.