Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 11:32

Igokea se ne šali: Stiže i Obradovićev pulen

Tim iz Laktaša naciljao iskusnog plejmejkera

Igokea se ne zaustavlja. Tim iz Laktaša mogao bi da bude jedno od najvećih iznenađenja naredne sezone u regionalnoj ligi. Za Igokeu su već potpisali Antabija Voler, zatim Edin Atić iz Mege, Stefan Fundić iz Zadra, američki centar Karmajkl, koji je stigao iz francuskog Burža i Marko Jošilo, koji je stigao iz Krke.

Ali, sada je jasno da to nije sve, pouzdani italijanski novinar Emilijano Karčija javlja da je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << želja Igokee američki košarkaš Entoni Klemons.

Američki plejmjeker već četiri godine igra u Evropi. Prva stanica mu je bila Beč. Posle jedne sezone preselio se u Kazahstan, gde je branio boje Astane u VTB ligi.

Odlično se pokazao u regionalnom šampionatu, igrao je i na Ol-star utakmici VTB lige, bio jedan od najboljih skorera šampionata, da bi se minulog leta preselio u Francusku, gde je pojačao redove Monaka.

Sarađivao je sa novim trenerom Zvezde Sašom Obradovićem u Francuskoj, a u proseku je beležio 10,4 poena po meču u LNB Pro A ligi i 10,6 poena po meču u Evrokupu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.