Izvor: RTS, 15.Jul.2020, 15:16

Igokea protiv Vujoševićevog Kluža za plasman u LŠ

Košarkaši Igokee u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv rumunskog Kluža, odlučeno je danas žrebom u sedištu Svetske košarkaške federacije.
Prvi duel protiv tima koji predvodi Duško Vujošević, Igokea će odigrati 15. septembra, pred svojim navijačima, dok je revanš tri dana kasnije u Rumuniji.

U osam grupa raspoređeno je po osam ekipa - 28 ekipa je poznato, dok će četiri tima doći do grupne faze kroz kvalifikacije. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIBA LŠ: Duško Vujošević stiže u Laktaše

Izvor: B92, 15.Jul.2020

U sedištu FIBA održan je žreb za kvalifikacije za Ligu šampiona naredne sezone...Jedini predstavnik ABA lige, ekipa Igokee, dobila je protivnika u prvom kolu, a to je rumunski Kluž, koji sa klupe predvodi Duško Vujošević...Igraće se dve utakmice – 15, odnosno 18. septembra...Pobednik ovog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.