Igokea pronašla zamenu za Nastića

Izvor: MVP.rs, 17.Avg.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea pronašla zamenu za Nastića

Amerikanac će naredne sezone nositi dres kluba iz Aleksandrovca.

Igokea je pronašla igrača na poziciji centra. Nakon što je ekipa iz Aleksandrovca izgubila trku sa Crvenom zvezdom Telekom u borbi za Stefana Nastića (22, 211), redove je pojačala Džordanom Rejlijem (23, 213), prenosi "Sportando".

Rejli je u svojoj poslednjoj godini na koledžu beležio 6.6 poena, 3.2 skokova i jednu blokadu za 16.4 minuta provedenih u igri. Dobro se snalazi na obruču, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ali mu je realizacija sobodnih bacanja veoma loša.

Novi košarkaš Igokee je rođen u Portlandu. Nije izabran na Draftu uprkos tome što je odradio treninge za nekoliko timova, uključujući i Blejzerse. Studirao je na Ajova Stejtu i Vašington Stejtu, a tokom leta je branio boje Filadelfije u Letnjoj ligi.

(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.