Igokea prekinula post i savladala Studentski centar

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 00:10

Igokea prekinula post i savladala Studentski centar

Košarkaši Igokee su savladali Studentski centar u gostima, rezultatom 90:81, u okviru 16. kola ABA lige.

Izabranici Vlade Jovanovića su upisali prvu pobedu posle četiri uzastopna poraza i trenutno se nalaze na petom mestu sa 10 pobeda i šest poraza.

Sa druge strane, Studentski centar je upisao drugi uzastopni poraz i zauzima osmo mesto sa sedam pobeda i devet poraza.

Igokeu su do pobede predvodili Nikola Marić sa 20 poena i četiri skoka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njega je pratio Kosta Kondić sa 18 poena, tri skokoa i pet asistencija, dok je Mario Nakić upisao 14 poena uz pet skokova i tri asistencije.

Kod Studentskog centra, Oubri Doukins je ubacio 14 poena uz četiri skoka, pratio ga je Luka Bogavac sa 13 poena, Borna Kapusta je ubacio 11 poena uz 7 asistencija, dok su po 10 poena upisali Mateo Drežnjak i Tomislav Ivišić.

Ekipe su bile dosta izjednačene tokom čitavog meča, na poluvremenu je rezultat bio 43:43, da bi Igokea sa poenom prednosti ušla u poslednji kvartal – 64:65.

Gosti su sredinom poslednje deonice uspeli da naprave 8:0 seriju i gotovo reše pitanje pobednika (73:80). U završnici su uspeli da rutinski privedu meč kraju i upišu pobedu – 90:81.

Studentski centar u narednom kolu regionalnog takmičenja gostuje Mornaru, dok Igokea putuje u Ljubljanu na duel sa Cedevita Olimpijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.