Igokea nastavlja sa Amerikancima: Vilijams!

Izvor: Mondo, 31.Okt.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea nastavlja sa Amerikancima: Vilijams!

Kel, Gevin i Džonson nisu dočekali ni novembar kao "igosi", ali to nije sprečilo čelnike kluba iz Laktaša da angažuju i četvrtog američkog košarkaša od starta sezone.

O brojnim avanturama američkih košarkaša u Laktašima već smo pisali.

Kako je Igokea birala strance na početku sezone 2018/19, izgleda da će brzo doći i nastavak teksta pod naslovom: Čejs, sviđaš se treneru! Edvards, ovo je krmokolj!

Trej Kel (Univerzitet San Dijego), >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Džimi Gevin (Spartak Sankt Peterburg) i Orlando Džonson (Al-Rijadi) nisu dočekali ni novembar kao "igosi", ali to nije značilo da će menadžment kluba iz predgrađa Banjaluke odustati od potrage za "pravim" Amerikancima.

Foto: MN Press

Prvi koji bi trebalo da bude "onaj pravi" je Latejvijus Vilijams, koji je prema saznanjima kolega iz Banjaluke uveliko postao novi igrač ekipe trenera Nenada Trajkovića.

"On je imao malu pauzu, zbog povrede nije mnogo igrao u Valensiji tako da smo želeli da obavi sve preglede. Oni su završeni i postaće naš igrač. Vilijams dolazi potpuno spreman i odmah će pojačati ekipu", rekao je za Mondo.ba sportski direktor kluba, Pavle Ćorović.

"Igosi" se nalaze u grupi od osam timova koji posle pet rundi ABA lige imaju skor 2-3.

Opširnije o Vilijamsu i Igokei na portalu naših kolega iz Banjaluke.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.