Igokea nastavlja da melje – pala i Krka uz rekord Milosavljevića VIDEO

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 20:59

Igokea nastavlja da "melje" – pala i Krka uz rekord Milosavljevića VIDEO

Košarkaši Igokee su savladali Krku u gostima rezultatom 92:80, u okviru 11. kola ABA lige.

Izabranici Vlade Jovanovića upisali su i petu pobedu u nizu, koji je počeo od šestog kola i trijumfa nad Partizanom u "Beogradskoj areni".

Igokea u regionalnom takmičenju beleži odlične rezultate i trenutno se nalazi na prvom mestu sa skorom 9-2, dok je Krka na pretposlednjem sa dve pobede i devet poraza.

Posle prve deonice, koja je završena egalom bila u egalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – 27:27, Krka je na kraju ovog perioda igre je imala prednost od pet poena – 49:44.

Ipak treća četvrtina je potpuno pripala Igokei, koja se vratila iz minusa i pred poslednji kvartal došla do vođstva – 66:59.

Sve dileme oko pitanja pobednika su rešene za nekoliko minuta igre u poslednjem kvartalu. Igokea je lako stigla do prednosti od 12 poena (73:61) i uspešno je održavala do kraja – 92:80

Najefikasniji u sastavu Igokee bili su Dragan Milosavljević sa 25 poena čime je ostvario rekord karijere u regionalnom takmičenju, Edin Atić sa 16, Nikola Tanasković sa osam, Stefon Mudi sa sedam poena.

Kod Krke, Marko Radovanović i Ajzeja Kazins su postigli po 14 poena, Džarijus Hamilton 13 poena.

U narednoj rundi, Krka gostuje ekipi Cedevita Olimpije, dok će Igokea ugostiti Cibonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.