Igokea je tek krenula, METE su Rebić i Mićović

Izvor: Mondo, 04.Jul.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea je tek krenula, METE su Rebić i Mićović

Dvojac koji je prošle godine nosio dres Mornara mogao bi pojačati ekipu Aleksandra Trifunovića, saznaje MONDO.

Igokea je u četvrtak dovela nekadašnjeg plejmejkera "večitih" Aleksandra Cvetkovića, a u redove ekipe iz Republike Srpske uskoro bi mogao da dođe još jedan košarkaš koji je nosio dres Crvene zvezde.

Kako MONDO saznaje, Igokea je zainteresovana za Nikolu Rebića, nekadašnjeg pleja crveno-belih, koji je nakon odlaska sa Malog Kalemegdana nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dres Mege, Bilbaoa i Mornara.

Rebiću je istekao ugovor sa crnogorskim vicešampionom koji ne računa na njega jer je u međuvremenu krenuo da pravi novi, ambicioznoji tim i već doveo pet pojačanja - Seada Šehovića, Milka Bjelicu, Damira Markotu, Dereka Nidama i Brensisa Rajli-Rosa.

I Igokea je u prosecu stvaranja novog tima jer su pod ugovorom ostali samo Marko Luković, Sava Lešić i mladi Dalibor Ilić, a doveden je zasad samo Aleksandar Cvetković.

Foto: MN Press

Popunjavanje rostera trebalo bi da se nastavi dolaskom Rebića, a osim njega, prema saznanjima MONDA, Igokea želi i njegovog prošlogodišnjeg saigrača, Strahinju Mićovića, kojem je takođe istekao ugovor sa Baranima.

Dvadesetsedmogodišnjem krilnom centru bi to bio povratak u Igokeu, čiji dres je nosio u sezoni 2016/17, nakon čega je otišao u Mornar, gde je proveo poslednje dve sezone.

Pre Mornara i Igokee igrao je za Borac iz Čačka, FMP, OKK Beograd i BKK Radnički.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.