Ignjatovićeva ostvarila rezultat karijere!

Izvor: B92, 03.Jan.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ignjatovićeva ostvarila rezultat karijere!

Srpska skijašica Nevena Ignjatović ostvarila je rezultat karijere pošto trku slaloma u Zagrebu, koja se bodoovala za Svetski kup završila kao 19.

Ona je 4, 59 sekundi bila iza pobednice Veronike Žužulove, a ovim plasmanom osvojila je novih 12 bodova u Svetskom kupu.

Trenutno zauzima 35. poziciju u poretku slaloma sa 16 bodova.

Slovakinja Žužulova trijumfovala je na stazi "Sljeme" sa vremenom od 2.02,53., dok je druga bila Petra Vlhova sa 24 stotinke zaostatka, a treće mesto najnižu zauzela je njena zemljakinja Šarka Strahova sa 0,52 sekunde iza pobednice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZAGREB NAVIJAO ZA SRPSKU SKIJAŠICU: Nevena Ignjatović napravila rezultat karijere u Hrvatskoj (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2017

Srpska skijašica Nevena Ignjatović zauzela je 19. mesto na trci u Zagrebu, u kojoj je titulu osvojila Slovakinja Veronika Velez - Zuzulova...Srpkinja je po drugi put u karijeri osvojila bodove u slalomu, a domaći navijači su zdušno pozdravili njen spust u drugom krugu...Ignjatovićeva je napravila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.