Igalo nije dovoljan, Vudvord kreće po novu devetku a tu je i Španac!

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2020, 10:41

Igalo nije dovoljan, Vudvord kreće po novu 'devetku' a tu je i Španac!

Klub svestan da će ga teško zadržati.

Junajted još uvek nije sredio situaciju oko Pogbe. Iako deluje da će nekadašnjem kapitenu "đavola" dati drugu šansu da napravi tandem sa Fernandešom, engleski mediji i dalje pišu o dolasku njegovog sunarodnika.

Tim sa "Old Traforda" je ove sezone kuburio sa napadačima, Marsijal podseća na trenutke zbog čega je dovede, Rašford je odlično krenuo a onda je usledila povreda leđa dok je Grinvud i suviše mlad da bi preuzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takav teret na sebe.

Zato je januara došao Igalo iz Kine, Nigerijac je trebao da ostane do kraja juna, ali je njegova pozajmica produžena do kraja godine. Ipak čelnici Junajted planiraju da osveže napad kada se prelazni rok otvori.

Navode se dva imena, Visam Bin Jeder i Feran Tores.

Monako je svestan da neće moći da zadrži odličnog napadača zbog još jednog neučešća u Evropi. Francuz je ove sezone zabeležio čak 19 golova po svom dolasku iz Sevilje za sumu od 40 miliona evra.

Tores se sa druge strane posmatra kao zamena za Kaia Haverca, Bajer Leverkuzen je već krenuo u pregovore sa Valensijom oko dostupnosti mladog Španca. Mladi Tores je pružao odlične partije u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

Ostaje da se vidi kako će Vudvord pristupiti potencijalnim pregovorima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.