Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jan.2024, 07:31

Idealnih 11 prvog dela sezone

Sezona u saudijskoj Pro ligi je prošla polovinu, odigrano je 19 kola, a na tabeli sigurno vodi Al Hilal, naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića, sa 53 boda, što je sedam više od Ronaldovog Al Nasra. Snažni Al Ahli je treći sa 40 bodova, a branilac titule Al Itihad, za koji igraju Benzema i Kante, je tek sedmi sa 28 bodova.
Jasno je da će borbu za titulu voditi Al Hilal i Al Nasr, s tim da bi ekipa za koju igraju Srbi baš trebalo da podbaci u drugom delu sezone, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bi se trofeju radovali Kristijano Ronaldo, Mane, Brozović i ostali…
Dosadašnji deo sezone bio je veoma zanimljiv, sa pregršt kvalitetnih mečeva, a pošto liga ide na pauzu narednih mesec dana zbog Kupa Azije u Kataru, „Goal“ je odredio najboljih 11 do sada.
Očekivano, u idealnih 11 su obojica reprezentativaca Srbije. 
Sergej je odigrao 17 mečeva za Al Hilal, postigao osam golova i podelio četiri asistencije. Podsećanja radi, bio je i strelac u pobedi protiv Al Nasra sa 3:0 u velikom derbiju.
Aleksandar Mitrović je takođe odigrao 17 utakmica i postigao isto toliko golova, uključujući i het-trik protiv Al Itihada na početku sezone. On je trenutno drugi strelac lige i ima tri pogotka manje od Kristijana Ronalda.
Idealni tim je raspoređen u formaciji 4-4-2 i izgleda ovako:
Jasini Bonu (Al Hilal) – Sultan Al-Ganam (Al Nasr), Ali Al Bulaihi (Al Hilal), Kalidu Kulibali (Al Hilal), Saud Abdulhamid (Al Hilal) – Marcelo Brozović (Al Nasr), Sergej Milin

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.