Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2020, 16:15

Idealna petorka Evrokupa: Jaramaz - Pejdž - Zagorac - Tomas - Mozli

I svi će oni nositi dres Partizana i sledeće sezone

Glasali su navijači i izabrali petorku Partizana. Pardon, Evrokupa. Celu najbolju petorku ovog evropskog takmičenja čine igrači Partizana. Jasno je da crno-beli imaju veliku bazu navijača pa ovakvi rezultati i ne čude, a posebno što su svi pomenuti igrači imali jako dobru sezonu.

U najboljoj petorci našli su se: Ognjen Jaramaz - Markus Pejdž - Rade Zagorac - Rašon Tomas - Vil Mozli.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sezona 2019/2020 se završila pre vremena, ali su navijači mogli da kažu koji ih je tim u Evrokupu najviše inspirisao. Glasalo se u anketi u protekle dve sedmice. I navijači nisu bili stidljivi. Jasno je da su navijači koji su bili najmotivisaniji bili pristalice Partizana koje su odabrale celokupnu petorku iz svog tima. Tima koji je prošle sezone imao najbolji skor i čekao je sa prvog mesta početak plej-ofa", istakao je Evrokup.

Inače, najviše glasova ukupno dobio je Vil Mozli - 15,9%. Tomas je dobio 13,3%, Jaramaz 13,1%, a iza njih su bili Pejdž i Zagorac.

Dakle, jasno je da je navijačka armija ovde presudila. Ne sećamo se da je na jednoj ovakvoj anketi jedan tim imao svih pet mesta, ali eto, dogodilo se to sa Evrokupom i Partizanom.

"KK Partizan NIS čestita svojim prvotimcima i zahvaljuje se navijačima koji su doprineli da dobre igre crno-belih košarkaša budu i na ovaj način prepoznate", objavili su crno-beli.

Partizan će i sledeće sezone igrati u Evrokupu, a svih petorica igrača iz petorke Evrokupa nastupaće i naredne sezone u crno-belom dresu.

Kada je Evroliga u pitanju, najbolju petorku po izboru navijača čine Nik Kalates, Majk Džejms, Šejn Larkin, Nikola Mirotić i Nikola Milutinov.

Zahvaljujući glasovima navijača, starta petorka Evrokupa je cela crno-bela! ⚫⚪⚫⚪????????????

Čestitke našim prvotimcima, gledaćemo ih u dresu Partizana i u nastupajućoj sezoni.#KKPartizan #7DAYSEuroCup https://t.co/Ig2kuVXBzg

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.