Idealan termin za novi podvig Denvera

Izvor: B92, 13.Sep.2020, 14:24

Idealan termin za novi podvig Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa pokušaće, od 19 časova po centralnoevropskom vremenu, da dođu do izjednačenja u seriji protiv Los Anđeles Klipersa.

U polufinalu Zapada ekipa Dok Riversa ima prednost od 3-2 i od 19h ima drugu meč loptu.

Klipersi u prošlom meču nisu uspeli da zatvore seriju jer je Denver predvođen Nikolom Jokićem uspeo da smanji na pomenuti rezultat.

Nagetsi su uspeli da preokrenu -16 i da sjajnom četvrtom četvrtinom slome otpor favorizovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Klipersa.

Pol Milsep odigrao je sjajnu treću četvrtinu, Jokić i Marej su povukli u četvrtoj, a Majkl Porter junior je u završnici sa trojkom, blokadom i defanzivnim skokom obezbedio trijumf.

Denveru će slična partija biti potrebna i u šestom duelu, odnosno pored konstantnog Jokića moraće da i drugi odigraju na nivou kako bi uopšte imali šansu za trijumf.

Klipersi su favoriti da pobede i obezbede plasman u finale gde se već nalaze Los Anđeles Lejkersi.

Pročitajte još:

* Jokić: Ne znam šta se dešava, ali skačem baš visoko VIDEO

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.