Ide u Seriju A: Nani se dogovorio s Interom!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ide u Seriju A: Nani se dogovorio s Interom!

Sada još samo da se utanače detalji između Nerazura i Fenerbahčea

Izgleda da ćemo Nanija gledati u Seriji A! Kako piše portugalski Rekord, ovaj fudbaler je dogovorio lične uslove sa Interom - ugovor na tri sezone uz godišnju platu od 3.200.000 evra neto!

Da bi se ovaj transfer realizovao potrebno je da dođe do dogovora i između Intera i Fenerbahčea, pa ćemo gledati Nanija u crno-plavom dresu od naredne sezone.

Poslednjih dana neki >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od turskih medija preneli su da bi Nani mogao nazad na Old Traford, ali je sada daleko bliži klubu iz Milana.

Portugalac je trenutno u Francuskoj gde se sprema za prvi meč Evropskog prvenstva svoje reprezentacije koja igra protiv Islanda od 21 čas.

Ovaj ofanzivni fudbaler je prošle sezone odigrao 28 mečeva i postigao osam golova. U karijeri je igrao za Sporting, Mančester Junajted i Fenerbahče.

Pročitajte sve vesti vezane za prelazni rok u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.