Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 17:50

Ibrahović napušta Milan, sledeća destinacija Hamarbi

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović blizu je odlaska iz Milana. Iskusni napadač karijeru će verovatno nastaviti u domovini, u Hamarbiju, u kojem ima i akcije.
Ibrahimovićev ugovor ističe na kraju sezone i dosad nije bilo naznaka da će ga produžiti.

Kako prenosi "Skaj Sports Italija" Zlatan će napustiti Milan 31. augusta i uveliko razmišlja o povratku u Švedsku gde bi nastupao za Hamarbi.
Popularni Ibra poseduje deo kluba i tranirao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je sa ekipom tokom karantina uvedenog zbog koronavirusa.
Ibrahimović će napuniti 39 godina u oktobru, a otkako je u januaru stigao u Milan, odigrao je 11 utakmica i postigao četiri gola. Iskusni napadač je ponovo spreman nakon što je propustio prve dve utakmice nastavka Serije A zbog povrede lista.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KAD DECA KRENU U ŠKOLU, ZLATAN ĆE U HAMARBI: Ibra doneo SENZACIONALNU ODLUKU i rešio da igra u klubu čiji je suvlasnik

Izvor: Kurir, 02.Jul.2020

Fudbaler Milana ima ugovor sa italijanskim gigantom do 31. avgusta, a već dan kasnije prelazi u švedsku ligu, piše skajsport italija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.