Ibrahimović u Los Anđelesu za siću

Izvor: Mondo, 24.Mar.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović u Los Anđelesu za "siću"

Poznato i koliko će legendarni Šveđanin zarađivati u MLS ligi.

"Prestani da me pratiš čoveče, prvo Mančester junajted pa MLS Liga!", našalio se Bastijan Švajnštajger na Twitteru nakon što je Zlatan Ibrahimović (konačno) stigao u Ameriku.

Dugo se već spekulisalo da će legendarni Šveđanin potpisati za neki klub iz najjače američke lige, a izbor je na kraju pao na Los Anđeles Galaksi koji je ove nedelje objavio da se dogovorio za Zlatanom nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je on raskinuo ugovor sa "đavolima".

Sve to je propraćeno velikom medijskom pompom, koja čitavu karijeru prati Ibrahimovića, koji je u lokalnom listu iznajmio reklamu preko cele strane na kojoj je pisalo:

"Dragi Los Anđelese, nema na čemu!"

A kada je postalo poznato koliko će zarađivati Zlatan Ibrahimović, ovo "nema na čemu" dobilo je i drugu dimezniju...

S obzirom na to da je Galaksi popunio mesta za "franšizne igrače", čija plata se ne računa u "seleri kep", tim iz os Anđelesa je mogao da ponudi "tek" 1,2 miliona evra Zlatanu.

Poređenja radi, Ibrahimović je prethodnim ugovorom s Junajtedom dobijao 210 hiljada evra nedeljno, dok je njegov prvi jednogodišnji ugovor s "đavolima", nakon odlaska iz Pariza, glasio na astronomskih 20 miliona evra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.