Ibrahimović priznao: Volim Milan!

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović priznao: Volim Milan!

Ibrahimović priznao da je Milan jedini klub za koji bi mogao opet da igra i da ljudi sa San Sira znaju gde mogu da ga nađu. Leonardo: Prvo mora sa PSŽ-om da osvoji sve trofeje.

Zlatan Ibrahimović promenio je u dosadašnjoj karijeri mnogo klubova. Branio je boje Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone i Milana, a trenutno je član Pari Sen Žermena.

Šveđanin spada u igrače koji se preterano ne vezuju za sredine u kojima igra. Do sada je lako prihvatao bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ponude i odlazio. Nikada se nije vraćao... Ipak, konačno je i on otkrio da postoji klub koji ima posebno mesto u njegovom srcu.

"Volim Milan!", priznao je Ibra.

"To je klub u kojem sam uživao i osećao se kao kod kuće. Nisam tip koji se vraća u bivše klubove, ali u Milan bi mogao bez problema", rekao je Zlatan i dodao:

"Nadam se i verujem da će 'rosonerima" krenuti na bolje. Želim im puno sreće i uspeha u svim takmičenjima. Ako sam im potreban, znaju gde mogu da me nađu", poručio je Ibrahimović upravi sa San Sira.

Naravno, ove reči izazvale su reakciju na "Parku prinčeva".

"Odmah smo pričali za Zlatanom. On nam je objasnio da je samo želeo da kaže koliko poštuje Milan. Bilo mu je jako lepo tamo, ali on može da ode tek kada sa PSŽ-om osvoji sve trofeje", objasnio je sportski direktor "svetaca", inače još jedan bivši fudbaler Milana - Leonardo.

(MONDO - foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.