Ibrahimović postao najplaćeniji igrač u MLS

Izvor: B92, 22.Dec.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović postao najplaćeniji igrač u MLS

Zvezda LA Galaksija, Zlatan Ibrahimović, potpisom novog ugovora postao je najplaćeniji igrač u istoriji MLS.

Kako je dogovoreno, Zlatan će u 2019. godini imati godšnju platu u visini od 6,65 miliona evra, što je znatno više od 5,76 miliona evra koliko je nekada bio plaćen Rikardo Kaka u Orlandu.

Zlatan je ove sezone na 27 utakmica postigao 22 gola uz čak deset asistencija i bilo je jasno da će mu klub ponuditi znatno bolje uslove da ostane, što je navodno uslovilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da odbije ponudu Milana.

"Bilo je mnogo glasina, priča, ali iskreno ja nisam ni pomišljao da odem . Ostao sam i kao što sam rekao, još nisam rekao svoju poslednju reč u MLS. Još nisam zadovoljan svojim učinkom, imam još dosta toga da uradim", kaže švedski napadač.

On je u svom stilu, sa mnogo samopouzdanja, pričao o svojim planovima.

"Prva sezona je bila samo zagrevanje za ono što sledi, moja druga sezona biće drugačija. Sada poznajem ligu, protivnike, znam kako bolje da se nosim sa svima i šta treba da radim. Svi će videti pravog Zlatana u novoj sezoni", obećao je Ibrahimović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ibrahimović u 38. godini postavio novi rekord

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2018

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović je i u 38. godini života uspio postaviti novi rekord budući da je potpisom novog ugovora s LA Galaxyjem postao najplaćeniji fudbaler u istoriji MLS-a.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.