Ibrahimović ostaje u Barsi

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović ostaje u Barsi

Zlatan Ibrahimović i narednih godinu dana igraće u Barseloni, potvrdio je menadžer švedskog fudbalera Mino Raiola.

- Razgovarao sam sa čelnicima Barselone i trenerom Gvardiolom, koji ne žele da ga prodaju - otkrio je Raiola za televiziju Skaj.

Najveće interesovanje za Ibrahimovića u letnjem prelaznom roku pokazao je Milan.

- Velika je čast što je Milan pokazao želju da dovede Ibrahimovića, ali to je nemoguća misija.

Raiola >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je dodao da ne postoji ni mogućnost da Barselona pozajmi Ibrahimovića italijanskoj ekipi.

- Sa 99,9 odsto sigurnosti mogu da kažem da Zlatan ostaje u Barseloni i verujem da će se izboriti za mesto u timu. - nada se Raiola.

Ibrahimović je prošle sezone za Barselonu odigrao 41 utakmicu i postigao 21 pogodak.

Šveđanin je prethodno, od 2006. do 2009. godine igrao za Milanovog gradskog rivala - Inter.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajola: Kupovina Ibrahimovića je nemoguća misija

Izvor: Blic, 23.Avg.2010

Agent Mino Rajola je poručio upravi Milana da se ne nada mnogo i da neće uspeti da dovede Zlatana Ibrahimovića u ovom prelaznom roku..."Superagent" Rajola je nakon razgovora sa svojim kontaktima na Kamp Nou dobio jaka uveravanja da će švedski internacionalac ostati u klubu..."Mislim da je to nemoguća...

Nastavak na Blic...

IBRAHIMOVIĆ OSTAJE U BARSELONI

Izvor: Kurir, 23.Avg.2010

BEOGRAD - Zlatan Ibrahimović i narednih godinu dana igraće u Barseloni, potvrdio je menadžer švedskog fudbalera Mino Raiola...- Razgovarao sam sa Barselonom i njenim trenerom Gvardiolom, koji ne želi da ga proda - kazao je Raiola za televiziju Skaj...Najveće interesovanje za Ibrahimovića u ovom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.