Ibrahimović opleo po Argentini: Ne mogu ih poštovati

Izvor: B92, 26.Jan.2023, 22:52

Ibrahimović opleo po Argentini: Ne mogu ih poštovati

Zlatan Ibrahimović (41) još uvek se oporavlja od teške povrede i operacije kolena.

Van "pogona" je još od maja prošle godine, ali naporno trenira i sprema se za povratak na fudbalske terene.

Nedavno se pojavio i na crvenom tepihu u svrhu promocije novog filma Asteriksaa i Obeliksa, gde ima ulogu Kaja Antivirusa.

U intervjuu za francusku radio stanicom "Frans Inter" pričao je o filmskoj industriji i, naravno, fudbalu.

"Volim Francusku, proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam četiri godine u Francuskoj i podigao francuski fudbal na svetski nivo. Ovo nije arogancija, to je samopouzdanje u vlastite mogućnosti", rekao je Ibrahimović, koji je u 180 utakmica za PSŽ postigao 156 golova i imao 61 asistenciju.

Ibrahimović je u intervjuu rekao da je bio siguran da će Argentina osvojiti SP u Kataru, ali "gaučosi" mu nisu omiljeni zbog ponašanja na terenu.



"Mesi se smatra najboljim igračem u istoriji i biće zapamćen po osvajanju Svetskog prvenstva, ali ostali? Ne mogu ih poštovati, kao profesionalac, one koji su se tako ponašali",
izjavio je Ibrahimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.