Ibrahimović je pravi Bosanac

Izvor: B92, 12.Jan.2020, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ibrahimović je pravi Bosanac"

Povratak Zlatana Ibrahimovića je pokrenuo Milan s "mrtve tačke", a od igrača s kojima je najbrže povezao je Rade Krunić.

Razlog je jasan, Krunić je iz Bosne i Hercegovine, odakle je i Ibrahimovićev otac.

"Ibrahimović je šampion koji je podigao nivo treninga. Već je pomogao timu i još više će u budućnosti. Otac mu je Bosanac, pa zna moj jezik. Nije bio dugo u Bosni, pa me pitao nekoliko stvari, o reprezentaciji i fudbalskoj sceni tamo", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Krunić.

Juventus je poravnat s Interom na vrhu Serije A i svaki meč mu je izuzetno važan. Večeras (20.45) gostuje Romi, a kvota na dvoju je 2,20. S druge strane, kec je 3,25, dok je kvota na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Juventus.

"Mi se razlikujemo od ostatka Evrope, da kažem, po načinu kako razmišljamo. Mislim da je to mnogo pomoglo Ibrahimoviću, jer je odrastao u Švedskoj, ali je morao da radi naporno da bi napravio karijeru, pa tu radnu etiku deli sa nama Bosancima", dodao je Krunić.

Milan je vratio Ibrahimovića na početku januarskog prelaznog roka, a on je već u prvom meču na kojem je bio u startnih 11 postigao gol, u pobedi 2:0 na teškom gostovanju Kaljariju.

"Rosoneri" su pre gostovanja na Sardiniji osvojili samo dva boda u tri meča.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.