Ibrahimović: Fudbalerkama dajte bicikl sa mojim potpisom

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Dec.2013, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Fudbalerkama dajte bicikl sa mojim potpisom

Napadač Pari Sen Žermena (PSŽ) Zlatan Ibrahimović rekao je da najbolje švedske fudbalerke kao nagrade treba da dobiju bicikl sa njegovim potpisom.
(FOTO: AP)
Dajte im bicikl sa mojim autogramom i biće im dosta – rekao je Ibrahimović, a preneli su britanski mediji.
Ibrahimović je dobio nagradu za najboljeg sportistu Švedske u 2013. godini u izboru lista „Aftonbladet”, a na dodeli priznanja je kazao da fudbalerke treba da dobijaju nagrade shodno njihovim primanjima, a ne kao fudbaleri.
Ibrahimović je ove sezone u dresu PSŽ odigrao 22 utakmice i postigao 21 gol.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović: Fudbalerkama dajte bicikl sa mojim potpisom, biće im dosta

Izvor: Sportal.rs, 27.Dec.2013

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da bi najbolje švedske fudbalerke kao nagrade trebalo da dobiju bicikl sa njegovim potpisom.

Nastavak na Sportal.rs...

Ibra o fudbalerkama Švedske: Dajte im bicikl sa mojim autogramom i biće im dosta

Izvor: Blic, 28.Dec.2013, 13:44

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da najbolje švedske fudbalerke kao nagrade treba da dobiju bicikl sa njegovim potpisom..."Dajte im bicikl sa mojim autogramom i biće im dosta", rekao je Ibrahimović, a preneli su britanski mediji...Ibra je dobio nagradu za najboljeg sportistu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.