Ibrahimović: Daleko je Zlatna lopta

Izvor: B92, 30.Okt.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Daleko je Zlatna lopta

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović smatra da će teško osvojiti Zlatnu loptu za najboljeg igrača sveta, jer nije igrao na Mundijalu.

Ibrahimović je prošle sezone sa 41 golom predvodio PSŽ do titule i Superkupa u Francuskoj, te četvrtfinala LŠ, pa je među 23 kandidata za Zlatnu loptu.

"Zadovoljan igrama u prethodnoj sezoni, mislim da mi je najbolja u karijeri. Međutim, nisam nastupio na Mundijalu u Brazilu, pa oni koji jesu imaju veće šanse od mene", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je Ibrahimović.

Šveđanin je istakao da će nastaviti da igra sve bolje i radi sve više jer ne odustaje od osvajanja Zlatne lopte, koja je i dalje jedan od njegovih ciljeva, uz Ligu šampiona koja bi mu je svakako donela.



FIFA je u utorak objavila spisak od 23 nominovana igrača za Zlatnu loptu, a kao glavni favoriti za osvajanje priznanja važe Kristijano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Mesi (Barselona) i Manuel Nojer (Bajern Minhen).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.