Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2013, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra vs Mavuba - Da li je neko trebalo da 'pocrveni'?

Osim četiri pogotka, detalj koji je privukao najviše pažnje tokom duela između PSŽ-a i Lila, bio je i ovaj duel Ibrahimovića i Mavube, tik ispred glavnog arbitra. Počelo je vrerbalnim duelom, nastavljeno guranjem, da bi fudbaler Lila na kraju uzvratio Ibri udaranjem po licu. Sve je završeno žutim kartonima. Da li je moglo i oštrije?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zlatane, ideš dole!

Izvor: RTS, 23.Dec.2013

Meč između PSŽ-a i Lila (2:2) obeležio je odličan fudbal obe ekipe, ali i sukob Mavube i Ibrahimovića. Poznat kao beskompromisan borac, reprezentativac Švedske je ovoga puta, ipak, završio na zemlji. Na kraju se sve okončalo žutim kartonima za obojicu igrača..

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.