Ibra otvorio sajt, pa poslao spektakularnu poruku: Suviše sam veliki da biste me gledali preko mobilnog telefona

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra otvorio sajt, pa poslao spektakularnu poruku: Suviše sam veliki da biste me gledali preko mobilnog telefona

Svi golovi iz klupske karijere švedskog asa na jednom mestu

Neponovljiv je. Dovoljno je napisati Zlatan Ibrahimović. Dalje nema potrebe. Ostaje samo da se gleda. I da se uživa. Zna i sam napadač Pari Sen Žermen koliko je veliki igrač, zato je za sve obožavaoce njegovog lika i dela pokrenuo sajt na kome posetiocu mogu da pogledaju sve golove koje postigao u klupskoj karijeri. Ne računajući ona 62 za reprezentaciju Švedske.

Zlatan je posetiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << omogućio laku pretragu: po sezonama, klubovima, ligama u kojima je igrao, ostavljajući čak i mogućnost da biraju hoće li gledati kako je pogađao iz igre, slobodnih udaraca, penala ili možda glavom.

Sve to preko sajta zhowtime.com. Umesto „showtime“ (zabava u prevodu sa engleskog) kao početno slovo imena sajta udenuo je prvo slovo svog imena Zlatan i tako mu dao šmek. Sajt otvara snimak gola s početka njegove karijere, igrajući za švedski Malme 2001, za koji tvrdi da spada među najzabavnije.

„Mislim da su ljudi bili impresionirani tim pogotkom. Čak i novinari, samo što su pogrešno shvatili šta sam vikao dok sam ga proslavljao. Napisali su da sam se drao: „Zlatan, Zlatan...“, a ja sam u stvari pričao „Šoutajm, štoutajm“. Zašto bih uzvikivao svoje ime“, stoji u video poruci na naslovnoj strani sajta.

Najzanimljivije od svega je što on trenutno može da se otvori samo preko računara. Ne i preko mobilne aplikacije, jer kad tako odete na zhowtime.com pojavi se Ibrahimovićeva poruka:

„Zlatan je suviše veliki za vaš mobilni aparat“.

Napisasmo - neponovljiv je.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlatan ima novi sajt koji će vas oduševiti (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2015

Švedski internacionalac Zlatan Ibrahimović pokrenuo je novi sajt na kojem svi njegovi fanovi mogu da uživaju u majstorijama koje je izveo u dosadašnjem toku karijere. Podrazumeva se da nije moglo bez nečeg komičnog, shvatićete ako sajt pokušate da otvorite preko mobilnog telefona...Nekoliko dana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.