Ibra opleo po Kristijanu: Izazov? Kakvo je to sr...e, igraš za Juventus...

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra opleo po Kristijanu: "Izazov? Kakvo je to sr...e, igraš za Juventus..."

Šveđanin u svom stilu.

Kristijano Ronaldo je napravio veoma krupan korak proteklog leta.

Portugalac je odlučio da napusti Real Madrid posle devet veoma uspešnih godina na Santijago Bernabeu i preseli se u Juventus.

On je tada svoju odluku obrazložio time da želi novi izazov, te da oseća da nema dovoljno veliku podršku čelnika "Kraljevskog kluba", naročito predsednika Florentina Pereza.

Nedavno se na to osvrnuo i Zlatan Ibrahimović kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ga novinari pitali o Portugalčevom potezu, a on je i ovoga puta bio bez dlake na jeziku.





"Kristijano govori o novim izazovima, njemu je izazov da dođe u već napravljen tim koji je osvajao Seriju A nekoliko godina uzastopno. Zašto ne ode u drugu ligu i bude šampion sa tom ekipom i ne uvede je u prvu ligu? Sve te priče su sr...e, odlazak u Juventus nije nikakav izazov", kazao je Šveđanin.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibra "udario" na Ronalda - nije birao reči

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2019

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je sad na tapetu I portugalski napadač...Ronaldo je doneo veliku odluku prošlog leta kada je odlučio da napusti Real Madrid i da se preseli u Juventus. Ibrahimović je utiska da je Ronaldo došao u već posložen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.