Ibra odlučio?! Ovo je plan!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2020, 00:17

Ibra odlučio?! Ovo je plan!

Realan razvoj događaja?

Milan igra kao preporođen pod vođstvom Stefana Piolija posle pauze zbog pandemije, a ogroman doprinos svemu tome dao je i Zlatan Ibrahimović sa devet golova i pet asistencija u 17 odigranih mečeva od januara u Seriji A.

Iako je uveliko zagazio u pozne igračke godine, ima 38 punih, popularni Ibra na ''San Siru'' proživljava drugu mladost i u Milanu to žele da iskoriste i u narednoj sezoni.

Jasna je želja ljudi iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milana da Ibrahimović ostane, a prema najnovijim informacijama ''Gazete delo Sport'', takvu želju ima i prekaljeni golgeter. I ne samo želju, već je navodno i odlučio da nastavi započeto sa ''Rosonerima''.

Ipak, sve to tek treba da se ozvaniči, u narednim danima se očekuju Ibrahimovićevi razgovori sa čelnim ljudima kluba, a iako ti razgovori još nisu zakazani, italijanski mediji veruju da će doći do dogovora.

Prethodnih dana bilo je informacija da Ibrahimović traži šest miliona evra po sezoni, a prema novim saznanjima ''Gazete'', Milan će mu ponuditi 4 miliona u startu, ali uz jasno predviđene bonuse koji će pomenutu sumu značajno uvećati u slučaju da Ibrahimović nastavi sa golovima i asistencijama i da Milan bude uspešan i na evropskoj sceni.

Moraćemo ipak još malo da sačekamo na konačan rasplet...

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibra prelomio, stiže paket sa Srbinom od 100 miliona, Milan će biti baš moćan!

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2020

Posle dogovora sa Šveđaninom, Pioli tražio još samo "ljubičasti" tandem. Milan na papiru deluje baš jako, ako bude uspeo da se dogovori sa Toskancima...Izgleda da više nema dileme, sa bonusima Ibrahimović će zarađivati šest miliona koliko je i tražio, da bude izjednačen sa Donarumom, najplaćenijim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.