Ibra na terenu pre kraja godine!

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra na terenu pre kraja godine!

Šveđanin će biti spreman ranije nego što se očekivalo.

Foto: Guliver/Getty images/Ben Hoskins

Mančester junajted će dobiti veliko pojačanje ranije nego što su u klubu očekivali. Zlatan Ibrahimović vratiće se na teren pre 2018. godine, otkrio je Žoze Murinjo.

"Zlatan je lav, pravi borac. Sve vreme je bio besan i iz tog razloga se i brzo oporavlja. Kao što smo očekivali, smanjio je vreme oporavka i do kraja 2017. godine videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ga na terenu. Sjajan povratak", izjavio je Portugalac za "Skaj sport".

Iskusni švedski napadač je u aprilu pokidao ligamente kolena i doveo karijeru u pitanje, ali nije klonuo, već je produžio ugovor sa Junajtedom iako mu je 36 godina.

Ibrahimović je prošle sezone bio prvi strelac tima sa 28 golova, pa ne čudi zašto na Old Trafordu jedva čekaju njegov povratak.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Navijači Junajteda, hoćete prvo dobre ili loše vesti?

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017

Jedna sjajna i jedna vrlo loša vest za "Đavole" pred 12. kolo Premijer lige...Mančester Junajted u subotu od 18 sati i 30 minuta dočekuje Njukasl Junajted, a Žoze Murinjo bi pred ovaj duel mogao da dobije ogromno pojačanje u napadu...Naime, prema pisanju pojedinih engleskih medija, u protokolu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.