Ibra dominira: Da smo se tukli, Kjelini bi bio u bolnici

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra dominira: "Da smo se tukli, Kjelini bi bio u bolnici"

Prva zvezda reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović dao je više nego interesantnu izjavu nakon duela sa Italijom vezano za "bitku" koju je na terenu vodio sa Đorđom Kjelinijem.

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović nije uspeo da pomogne svom nacionalnom timu u duelu sa Italijom pošto su "Azuri" stigli do pobede golom Edera u završnim minutima meča.

"U fudbalu morate da budete fokusirani svih 90 minuta jer ekipe kakva je Italija kažnjavaju pad koncentracije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a to je ono što se nama dogodilo danas" rekao je Ibrahimović.

Mnogi su se nakom neča složili u oceni da se Ibrahimović nije video na terenu jer ga je Đorđo Kjelini "stavio u džep" a evo kakav je odgovor Ibra dao nakon konstatacije da se dobro potukao sa svojim čuvarom.

"Da smo se zaista tukli, Kjelini bi bio u bolnici" poručio je Ibrahimović.

O nemoći navalne linije reprezentacije Švedske na tekućem Evropskom prvenstvu najbolje svedoči podatak da "Vikinzi" nisu uputili udarac u okvir gola za nešto više od 180 minuta igre.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IZJAVA EP PRIPADA IBRI: Evo šta bi se desilo Kjeliniju da Šveđanin ima nešto protiv njega…

Izvor: HotSport.rs, 17.Jun.2016

Italija je savladala Švedsku sa minimalnih 1:0, ali je novinare posle utakmice najviše zanimao odnos Zlatana Ibrahimovića i Đorđa Kjelinija.. . Naime, dvojica fudbalera su tokom meča stalno pričala, gurkala se i smejala. Novinare je zanimalo da li postoji neka netrpeljivost između Kjelinija i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.