Ibanjez zadovoljan, Kahriman skroman, Katai o preopuštenosti

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez zadovoljan, Kahriman skroman, Katai o ''preopuštenosti''

Fudbaleri Crvene zvezde srećni su i zadovoljni pobedom nad Partizanom u 150. ''večitom'' derbiju.

Strelac izjednačujućeg gola za Zvezdu Luis Ibanjez rekao je da mu je drago zbog pogotka, ali pre svega zbog pobede nad "večitim" rivalom.

"Drago mi je zbog gola, ali posebno zbog ekipe. Bilo nam je teško i srećan sam zbog pobede. Izdržali smo 90 minuta i dobili. Ideja je bila da igramo kao uvek, ali nešto nije bilo kako treba, bili smo preopušteni. Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bitan je rezultat, koji je mogao da bude i ubedljiviji", rekao je Ibanjes.

On je kazao da bi atmosfera u ekipi bila odlična i da je Zvezda izgubila.

"Nije ovde lako pobediti, uspeli smo i sada nam samo ostaje da slavimo. Atmosfera u ekipi bi bila dobra i da smo izgubili. Ambijent na stadionu je bio dobar, nije bilo incidenata, što je najvažnije", kazao je argentinski levi bek.

Jedan od junaka pobede, golman Damir Kahriman, koga su saigrači označili junakom derbija, rekao je da je pobeda najvažnija.

"Najvažnije je da smo pobedili. Hvala saigračima na lepim rečima, ali junak je Zvezda, tačnije, svi smo mi junaci", istakao je Kahriman.

On je rekao da je odbrana radila dobar posao, a da je on sam bio miran.

"Ne znam sa strane koliko se činilo da je bilo teško, ali nije bilo baš toliko. Odbrana je radila svoj posao, ja sam se postavljao kako treba i uvek bio na pravom mestu. Odlika nas golmana je da budemo što mirniji i staloženi, tako da mi je to bilo najvažnije", rekao je Kahriman.

Marko Grujić je rekao da je veoma srećan zbog pobede.

"Partizan je poveo, ali smo brzo uspeli da preokrenemo. Dobili smo potom crveni karton i branili se pola sata. Uspeli smo i ostvarili još jednu veliku pobedu protiv najvećeg rivala. Nastavili smo niz i veoma smo srećni", rekao je Grujić.

Aleksandar Katai je kazao da je važna pobeda u derbiju, a ne da li je utakmica bila lepa ili ne.

"Nismo pali posle primljenog gola, dobro smo nastavili utakmicu i sve nam se vratilo. Najbitnije je da smo pobedili, da i dalje obaramo rekorde. Od igre nije moglo puno da se očekuje, ali pobeda je važna", kazao je Katai.

Zvezdin krilni napadač je dodao se ekipa možda malo zasitila zbog velike bodovne prednosti, ali da i pored toga želi sve pobede do kraja sezone.

"Možda je sa strane izgledalo kao da smo se zasitili, možda i jesmo malo, ali... Najviše bismo voleli da pobedimo sve do kraja. Ne smemo da se opuštamo zbog razlike i svega, već moramo da igramo maksimalno i videćemo dokle ćemo stići", rekao je Katai.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.