Ibanjez pomaže Terziću da dovede još jedno pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez pomaže Terziću da dovede još jedno pojačanje!

I dok mnogi ovih dana govore o njegovom skorom odlasku iz Zvezde, Lućo Ibanjez angažovao se na svim poljima da Zvezda bude što jača u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Osim što profesionalno obavlja svoje obaveze na terenu, Luis Ibanjez je ovih dana aktivan i na drugim poljima.

Upravo on je prvi dočekao Kostarikanca Ruiza koji je pre dva dana potpisao ugovor sa Zvezdom i priključio se ekipi na pripremama u Sloveniji, a osim toga povukao je i konkretne poteze >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kojima pomaže čelnicima kluba da angažuju još jedno pojačanje iz inostranstva!

U pitanju je njegov zemljak Pablo Muče. Kako smo još juče objavili, Ibanjez je obavio razgovor sa njim, ubeđujući ga da bi u ovom trenutku Zvezda bila pravi izbor, a ''Tanjug'' danas prenosi i šta je Muče odgovorio Ibanjezu.

''Od prvog našeg razgovora ima želju da dođe. Odbio je ponude sa američkog kontinenta, rekao mi je da bi voleo da obuče dres Zvezde. Videćemo šta će se desiti u pregovorima između čelnika kluba i njega'', otkriva Ibanjez.

 A kada je status popularnog Luća u pitanju, on se trudi da ne razmišlja o eventualnom transferu u Trabzon.



''Ne znam još uvek, ništa nije sigurno. Tu sam, ugovor me vezuje i biću bar do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. Za posle ćemo videti. Trenutno imam veliku želju da sa Zvezdom uđem u Ligu šampiona'',
zaključio je Ibanjez.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ibanjez pomaže Zvezdi da dovede još jedno pojačanje

Izvor: TV Arena Sport, 30.Jun.2016

I dok mnogi ovih dana govore o njegovom skorom odlasku iz Zvezde, Ibanjez se angažovao na svim poljima da Zvezda bude što jača u kvalifikacijama za Ligu šampiona...Argentinski fudbaler Luis Ibanjez rekao je danas da njegov bivši saigrač iz Boke Juniors Pablo Muče ima veliku želju da dođe u Crvenu...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.