Ibanjes se vraća u Beograd?

Izvor: B92, 23.Avg.2020, 13:46

Ibanjes se vraća u Beograd?

Argentinski fudbaler sa hrvatskim pasošem Luis Ibanjes mogao bi uskoro da se vrati u Srbiju.

Ibanjes je sa velikim uspehom nosio dres Crvene zvezde u sezoni 2015/2016, pre nego što je prešao u Trabzon, a sada je blizu da napusti Zrinjski iz Mostara.

Kako prenosi Mondo, Ibanjes se nalazi u pregovorima sa Čukaričkim i Voždovcem i postoji mogućnost da se vrati u Beograd.

Ipak, da bi se to ostvarilo mora da raskine ugovor sa Zrinjskim koji mu važi još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godinu dana.

On je prošle godine stigao u Zrinjski iz Turske, gde je još bio član Karabuka.

Ibanjes je tokom karijere nastupao još za Boku juniors, Dinamo Zagreb, Rasing iz Aveljanede i mađarski Đer.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Miljeni Zvezdinih navijača se vraća u Superligu?

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2020

Jedan od miljenika publike na Marakani bi još jednom mogao da zaigra u Srbiji...Luis Ibanjez ostavio je traga u Ljutice Bogdana pošto je sa Crvenom zvezdom osvojio titulu u sezoni 2015-16...Argentinac sa hrvatskim pasošem bi uskoro mogao da se vrati u Superligu Srbije pošto se nalazi u pregovorima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.