Ian Holovej se vraća poslu menadžera, ali u Grimsbiju!

Izvor: B92, 31.Dec.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ian Holovej se vraća poslu menadžera, ali u Grimsbiju!

Jedan od poznatijih britanskih fudbalskih menadžera, Ian Holovej, posle godinu i po dana vraća se na posao.

Holovej, koji je bez posla bio od maja 2018. kada je dobio otkaz na mestu menadžera Kvins Park rendžersa, imenovan je za šefa struke Grimsbi tauna, ekipe koja je takmiči u Trećoj diviziji.

Holovej je otkrio da je posao prihvatio posle razgovora koji je obavljen u "fiš end čips" restoranu u mestu Klitorps.

On će na mestu trenera naslediti Majkla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džolija koji je još 15. novembra dobio otkaz posle serije loših rezultata.

"Veoma sam uzbuđen, u stvari, ne mogu da opišem kakvo uzbuđenje osećam. Osećam se kao dete u prodavnici slatkiša. Ovo je fantastično!" rekao je Holovej.

Ekipa nije ostvarila pobedu puna tri meseca i nalazi se na 21. mestu u ligi sa 24 tima. Imaju šest bodova vie od poslednjeplasiranog Stivenidža.

Holovej je dva puta uspeo da timove uvede u Premijer ligu. To mu je uspelo 2010. sa Blekpulom i tri godine kasnije sa Kristal Palasom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.