IZREČENA KAZNA: Radu ODUZETI BODOVI! Preti im ispadanje u 4. ligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 16:49

IZREČENA KAZNA: Radu ODUZETI BODOVI! Preti im ispadanje u 4. ligu

Radikalno, nema šta...

Fudbalski klub Rad kažnjen je oduzimanjem šest bodova zbog neizmirivanja finansijskih obaveza prema bivšem treneru Branku Mirjačiću.

Kaznu je izrekao Fudbalski savez Beograda, odnosno disciplinska komisija Srpske lige "Beograd".

Kazna je izrečena i direktoru "građevinara" Vladimiru Zupcu koji je lišen vršenja dužnosti u fudbalu narednih šest meseci, odnosno sa stupanjem kazen na snagu.

Mirjačić je vodio Rad od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << marta do septembra 2022. godine, u međuvremenu je tužio klub i dobio presudu na osnovu koje je FK Rad dužan da mu isplati 8.000 evra.

Međutim, kako klub to nije učinio, suledila je reakcija Fudbalskog saveza Beograda.

- Disciplinski sudija Srpske lige Beograd, Aleksandar Prekodravac, doneo je danas Odluku o kažnjavanju Fudbalski kluba Rad i to oduzimanjem 6 (šest) bodova od bodova koje je ostvario u takmičarskoj sezoni 2023/2024. zbog ponovljenog prekršaja neizvršavanja pravosnažne odluke Veća za rešavanje sporova FS Srbije - piše između ostalog u njihovoj objavi.

Nekadašnji superligaš je prvi deo sezone u Srpskoj ligi "Beograd" završio na 13. poziciji od ukupno 16 timova sa svega 13 osvojenih bodova.

Nakon odluek o oduzimanju bodova pašće na začelje tabele..

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.