IZRAELCI OTKRILI: Zvezda svaki bod u Ligi šampina plaća Makabiju zbog Bahara

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 18:05

IZRAELCI OTKRILI: Zvezda svaki bod u Ligi šampina plaća Makabiju zbog Bahara

Klauzula o kojoj se nije ništa znalo.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 2:2 protiv Jang bojsa u drugom kolu G grupe Lige šampiona i taj bod doneo je crveno-belima 930.000 evra.

Ipak, crveno-beli neće zaraditi kompletnu sumu jer će morati da plati čak 100.000 evra Makabiju iz Haife, kako prenosi izraelski portal One.

Klauzula u ugovoru trenera Beograđana Baraka Bahara govori da će crveno-beli morati da plati "zelenima" iz Haife tačno 100.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra za osvojensvaki bod u grupnoj fazi Lige šampiona.

Da je u finišu meča domaćin dao gol za pobedu, a bilo je prilike za tako nešto, prvak Izraela dobio bi tri puta više novca na svoj račun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.