IZRAEL SE VRAĆA: Idioti su ozbiljno shvatili kad sam rekao da me nema do 2027. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 23:45

IZRAEL SE VRAĆA: "Idioti su ozbiljno shvatili kad sam rekao da me nema do 2027. godine"

Još uvek se ne zna kad i gde, ali biće Adesanje u kavezu.

U septembru ove godine, tačnije na UFC 293 priredbi, Šon Strikland šokirao je svet i Izraela Adesanju srušio s trona srednje kategorije. Nije Adesanja u tom meču pokazao apsolutno ništa, a svih pet rundi je Strikland pritiskao i ultimativno ga pobedio u borbi za titulu srednje kategorije.

Nije Adesanja sličio na sebe, a nedugo nakon tog poraza rekao je kako mu treba nešto duža pauza od borbi. U nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navrata je rekao da ga neće biti do 2027. godine, što nikako nije delovalo realno. U subotu je Adesanja takođe prisustvovao "Danu obračuna" u Rijadu, gde su ga reporteri uhvatili i pitali kada možemo očekivati njegov povratak u kavez.

- Što se tiče mojih poslednjih nekoliko borbi, u samo 14 meseci sam imao četiri borbe kao UFC prvak. Bio sam najaktivniji prvak, ne samo borac, nego prvak u ovoj organizaciji. Život me je prisilio da uzmem malo odmora i to ću učiniti. Međutim, videćete me uskoro. Rekao sam da me neće biti do 2027, a neki idioti tamo su mislili da sam stvarno tako mislio. Videćete - rekao je Adesanja za iFL TV.

Adesanja je u poslednje vreme zaista bio jako aktivan, a u jednom trenutku je i srednju kategoriju doveo do toga da više jednostavno nije bilo relevantnih izazivača. Protiv Striklanda definitivno nije izgledao kao inače, a kako je rekao da ga je "život naterao da uzme pauzu", ko zna što mu se moglo dogoditi na privatnom planu u tom periodu.

Definitivno Adesanja ima još toga da kaže u srednjoj kategoriji, a nadamo se da ćemo ga u nadolazećoj 2024. gledati u akciji ponovo. Kada, protiv koga i gde – to su pitanja na koje je sada nemoguće dati odgovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.