IZNET SA TERENA NA NOSILIMA SA MASKOM ZA KISEONIK: Teška povreda bivšeg košarkaša Zvezde (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 10:54

IZNET SA TERENA NA NOSILIMA SA MASKOM ZA KISEONIK: Teška povreda bivšeg košarkaša Zvezde (VIDEO)

Udario pravo u lakat.

Košarkaši Monaka savladali su Real u Madridu posle retko viđene drame i produžetka. Izabranici srpskog trenera Saše Obradovića su se na neverovatan način zahvaljujući Majku Džejmsu izborili za produžetak, a dodatnih pet minuta uspeli da dođu do trijumfa.

Ipak, pobeda Monaka ostaće u senci teške povrede bivšeg košarkaša Crvdene zvezde Džordan Lojda. Na samo samo 6,8 sekundi do kraja četvrte četvrtine kada je američki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bek krenuo u reket, zaleteo se i udario pravo u lakat Geršona Jabuselea.

Jordan Loyd left the court with medical assistance 🙏

2⃣ games in a row when Monaco player leaves the court on the stretchers pic.twitter.com/5E5NnJs4Z0

— BasketNews (@BasketNews_com) December 8, 2022

Lojd je ostao da leži na parketu, a videlo se i da obilno krvari iz nosa. Meč je prekinut, Lojd je nekoliko minuta ležao, a onda su ga na nosilima odneli sa terena, uz masku za kiseonik koja mu je stavljena na lice!

Μάσκα οξυγόνου στον Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος μεταφέρεται με φορείο εκτός παρκέ, μετά από ακούσιο χτύπημα (αγκώνας) του Γιαμπουσέλσε σε διεκδίκηση ριμπάουντ.

Jordan Loyd 🙏 pic.twitter.com/KD8PgTsgag

— basket2⃣4⃣ (@basket24gr) December 8, 2022

 Lojd je inače imao sjajan meč u kome je za 27 minuta na terenu postigao 19 poena, uz po četiri skoka i asistencije kao i tri ukradene lopte

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.